Prins

  prins2018

  Wie o Wie weët d’r nuije prins va groeët Sjaasberg 2019

  13 november 2018

  Op zaterdag 24 november 2018 zal D’r  Schaesbergse Vasteloavends Verein haar nieuwe Prins proclameren in het Streeperkruis. 

  Tijdens deze avond zullen we helaas afscheid moeten nemen Prins Mike I. Op deze avond zullen diverse artiesten optreden. Onder andere onze dansmariekes Viënna Hermans, Dorinda Pinxt en dansgroep Eternity zullen hun danskunsten vertonen. Verder betreden Kelly van de Lump, De Twiëe Gewaedje en Paul en Leo de buhne voor de muzikale noot. 

  Helaas moeten we ook afscheid nemen van Prins Mike I. Mike I Hermans is in zijn regeerjaar getrouwd met Romana Schmetz en tevens zijn zij op 11-10 2018 vader en moeder geworden van een prachtige zoon. Mike I zal na de abdicatie weer geïnstalleerd worden als raadslid van D’r Schaesbergse Vasteloavends Verein. Tevens heeft hij aangegeven, opgenomen te willen worden in het gilde van onze Oad Prinsen.

  Rond 22.45 is het dan zo ver: de proclamatie van de nieuwe prins van D’r Schaesbergse Vasteloavends Verein. Vooraf gegaan, door onze inmiddels traditionele, proclamatie act. Dit jaar met als thema “Aprés Ski”, waar onze leden weer druk voor geoefend hebben. 

  Al met al beloofd het weer een geweldige avond te worden. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd en zijn alle verenigingen met hun prinses en of prinses van harte welkom. 

  D’r Schaesbergse Vasteloavends Verein hoopt u te mogen begroeten op zaterdag 24 november 2018 aanvang 20.11, zaal open 19.00 uur. Zoals u van ons gewend bent is er vrije entree.

  Jeugdprins

  jeugdprins2019